News and Media

BUSINESS CONTROLLERIA Sekoitusteknologia liiketoimintaamme, pääpaikkana Uusikaupunki

Työtehtäviisi kuuluvat sekoitusteknologialiiketoiminnan sisäinen laskenta, raportointi ja tietojen analysointi liiketoimintajohdon tueksi, raportoinnin ja raportointiprosessien kehittäminen, budjetointi ja ennustaminen yhdessä liiketoimintajohdon kanssa, avustaminen konsernilaskentaan liittyvissä tehtävissä sekä osallistuminen tietojärjestelmäprojekteihin ja järjestelmien kehitykseen taloushallinnon osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinnostusta liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Työskentelemme pääsääntöisesti suomen ja englannin kielellä, mutta saksan kielen taidosta on hyötyä kommunikoidessa saksalaisten kollegojen kanssa.  Työtehtävissäsi tarvitset hyviä IT-taitoja, erityisesti exceliä. Lisäksi edellytämme matkustusvalmiutta.

Arvostamme kykyä analyyttiseen, tarkkaan ja oma-aloitteeseen työskentelyyn, motivoitunutta ja sitoutunutta asennetta sekä näkemystä tehtävien kehittämiseen. Kokemuksesta tietojärjestelmien käyttöönotosta on hyötyä.  Arvostamme myös ymmärrystä konsernilaskennasta. Konsernissa käytetään Baswaren FPM konsernilaskentaohjelmaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työroolin kansainvälisessä menestyvässä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuudet osaamisesi laajentamiseen.

 

Hakuaika on voimassa 16.4.2018 asti. Jätä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Leena Junninen / Uutechnic p. 0400 613 896. Hakuprosessiin liittyen lisätietoja antaa Kati Blinnikka-Pullola, p. 050 370 8435.