News and Media

Myynti-insinööri Uutechnic Oy:lle

Hakuaika päättyy 18.06.2019

Etsimme Uutechnic Oy:lle myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen prosessiteollisuuden sekoitinlaitteiden myynti- ja projektinhallintatehtäviin.

Uutechnic Oy on suomalainen, vaativaan sekoitusteknologiaan erikoistunut yritys, joka toimittaa edistyksellisiä sekoitusteknisiä ratkaisuja ja tuotteita prosessiteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Uutechnic Oy kuuluu Uutechnic Group -konserniin. Uutechnic Groupin toiminta-ajatuksena on asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tarjoamalla edistyksellisiä prosessiteknisiä ratkaisuja sekä ainutlaatuista palvelukonseptia maailmanlaajuisesti.

Tarjolla on monipuolinen työtehtävä kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Tässä tehtävässä saat paljon vastuuta ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Yrityksessä työskennellään matalan hierarkian organisaatiossa ja meillä saat toimia omia vahvuuksiasi ja persoonaasi hyödyntäen.

Myynti-insinöörin tehtävässä vastaat olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta, tarjouslaskennasta, jälkimarkkinoinnista ja osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan. Myyntityön lisäksi toimit projektipäällikkönä laitetoimitusten tuotantoon viennissä ja vastaat omalta osaltasi projektien läpimenon koordinoinnista. Yrityksen toimipaikka on Uudessakaupungissa, mutta tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet ja monet työtehtävistä voit hoitaakin esimerkiksi kotitoimistolta tai reissun päältä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista, aktiivista työskentelytapaa ja sujuvaa englanninkielentaitoa. Omaat aktiivisen asiakaspalveluasenteen ja olet halukas matkustamaan asiakastapaamisiin. Toiminnassasi olet systemaattinen ja luotettava asioiden loppuunsaattaja. Toivomme myös, että sinulla on aikaisempaa kokemusta teknisestä myyntityöstä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Laine / Uutechnic Oy p. 0500 677855 (parhaiten tavoitettavissa ti-to 11.-13.6. klo 16.00-17.00.) Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.