News and Media

PROJEKTI- / HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ AP-Tela Oy:n palvelukseen Kokkolaan

Kokkolassa toimiva AP-Tela Oy osallistuu asiakkaidensa tuotantoprosessien kehittämiseen valmistamalla laitteistoja ja osia paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle. AP-Tela Oy on putki- ja telavalmistuksen erikoisosaaja, joka palvelee myös puunjalostus-, teräs-, meri-, energia- ja konepajateollisuuden asiakkaita. Konepajan päätuotteita ovat järeät paksuseinämäiset hitsatut teräsputket, lieriöt ja kartiot sekä pitkät sorvattavat kappaleet. Sorvattavien kappaleiden halkaisija voi olla jopa 2 metriä ja pituus yli 14 metriä. AP-Tela Oy työllistää noin 30 työntekijää ja se on osa pörssinoteerattua Plc Uutechnic Group Oyj:tä. Lisätietoja yrityksestä www.aptela.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme AP-Tela Oy:n palvelukseen Kokkolaan

PROJEKTI- / HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat AP-Tela Oy tuotteiden materiaali- ja alihankinnasta, sopimusneuvotteluista ja toimit AP-Telalta myytävien tuotteiden projekti-insinöörinä. Tiivis yhteystyö projektiin liittyvissä työtehtävissä myynnin ja laadun henkilöstön kanssa on tärkeä osa työtä. Lisäksi olet mukana kehittämässä ja tehostamassa hankintaamme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta. Olet luotettava, järjestelmällinen ja halua kehittää yhteistyötä alihankintayritysten ja materiaalitoimittajien kanssa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti sekä kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme aikaisempaa alan kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme: – vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua hankintamme kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 7.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!