Liiketoiminta

Plc Uutechnic Group Oyj:n liiketoiminta

Uutechnic, 16.4.2008. Kuva: Valokuvaaja Mari Männistö Eskonpolku 2 B 70 20320 Turku

Uutechnic Group on korkean tason teknologia- ja asiantuntijakonserni, jonka toiminta-ajatuksena on asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tarjoamalla heille edistyksellisiä prosessiteknisiä ratkaisuja sekä ainutlaatuista palvelukonseptia maailmanlaajuisesti. Tärkeimmät teollisuudenalat ovat hydrometallurgia, kaivos-, sellu-, paperi-, elintarvike-, lannoite-, ja muu kemianteollisuus.

Konsernin emoyhtiön Plc Uutechnic Group Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä, jonne yhtiö listautui vuonna 1989. Konsernin liiketoimintaan kuuluvat Stelzer Rührtechnik GmbH ja Uutechnic Oy ja AP-Tela Oy.

Tuotteet ja palvelut

Uutechnic Group tarjoaa asiakkailleen edistyksellistä sekoitusteknologiaa prosessiteollisuuden ja telateknologiaa sellu- ja paperiteollisuuden tarpeisiin. Toimitukset sisältävät tyypillisesti sekoittimet käyttöineen tai pitkät hitsatut ja koneistetut pyörähdyskappaleet kuten telat, sylinterit, putket ja kartiot.

Uutechnic-palvelu perustuu osaamiseen ja asiantuntemukseen, mikä mahdollistaa sekoitustekniikan mahdollisimman suuren käytettävyyden vaativissa prosesseissa. Ainutlaatuinen palvelu perustuu nopeaan vastausaikaan, luottamukseen ja kykyyn tuottaa todellista lisäarvoa asiakkaalle.