Stelzer sekoitusteknologia

Sekoitusteknologia

Stelzerin toimialat

  • Lääketeollisuus ja bioteknologia
  • Elintarviketeollisuus
  • Petrokemian teollisuus
  • Kemian teollisuus

Stelzer Rührtechnik International GmbH muodostaa yhdessä Uutechnic Oy:n kanssa kokonaisuuden, joka on Euroopan merkittävimpiä sekoitinvalmistajia. Ryhmän osaaminen kattaa suurimman osan erilaisista teollisista sekoitinteknologiatarpeista ja sitä viedään ympäri maailman. Toimitusten laajuus vaihtelee pienistä, muutaman kymmenen litran säiliön magneettisekoittimista useamman kymmenen tuhannen kuutiometrin säiliöiden sekoittimiin.

Jotta asiakkaille voidaan tarjota prosessiratkaisuja eikä pelkästään laitteita, vaatii menestyksellinen sekoitinliiketoiminta paneutumista loppukäyttäjien tuotantoprosesseihin. Toisen puolen osaamisesta muodostavat modernit ja kustannustehokkaat tekniset sekoitinratkaisut, joita käyttäen voidaan tuottaa kokonaisratkaisuja asiakkaiden tuotantoprosesseihin. Jatkuvalla kehittämisellä on keskeinen osa sekoitinliiketoiminnassa.

Sekoittimilla ja säiliöillä on vahva synergia ja pyrkimyksemme on toimittaa loppukäyttäjälle kokonaisia sekoitusyksiköitä ja taata siten koko yksikön prosessitulos. Selkeä etu tällaisesta pakettitoimituksesta on se, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia sekoittimen ja säiliön yhteensopivuudesta, vaan Uutechnic Group -konserni kantaa tästä vastuun.

Lisätietoa Stelzer Rührtechnik International GmbH:n omalta Internet-sivustolta: