News and Media

SUUNNITTELUINSINÖÖRI – SENIOR / JUNIOR

JAPROTEK OY AB

Japrotek vahvistaa asiantuntijaorganisaatiotaan ja etsii Pietarsaaren toimipisteeseen, suunnitteluinsinööriä ja projektipäällikköä.

Japrotek tarjoaa näköalapaikan kansainvälisessä ja kasvavassa pörssiyhtiössä, mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän sekä mukavan, osaavan työyhteisön. Tulevaisuudessa toimenkuvasi voi kasvaa erilaisiin tehtäviin Japrotekilla tai konsernissa.

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Sari-Anne Poikkijoki p. 020 198 0000 / 050 516 7399.

SUUNNITTELUINSINÖÖRI – SENIOR / JUNIOR

Päätehtäväsi on prosessilaitteiden – säiliöiden ja painelaitteiden – mekaaninen suunnittelu ja työkuvien suunnittelu. Ohjaat ja koordinoit materiaalihankintoja ja alihankintasuunnittelua. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, oston, tuotannon ja asiakkaiden kanssa. Kehität omalta osaltasi suunnittelua ja sen prosesseja. Tavoitteena on varmistaa tuotteidemme korkea laatu ja oikea-aikaisuus asiakaslähtöisesti ja kustannustietoisesti. Esimiehesi on tehtaanjohtaja ja projekteista raportoit projektipäällikölle.

Koulutukseltasi olet insinööri tai DI. Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta suunnittelusta, erinomaista matemaattista kykyä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää Autocad-osaamista. Ihanne-ehdokas on työskennellyt hitsattujen rakenteiden, säiliöiden sekä paine- ja prosessilaitteiden parissa. Ruotsin kielen, Invertor-, 3D- ja FEM-ohjelmien osaaminen on eduksi. Seniorisuunnittelija on vahva lujuuslaskennan osaaja. Seniorisuunnittelijalla on kokemusta myös esimiestyöstä. Arvostamme kykyä oppia ja tuoda suunnitteluumme uutta.

Pystyt pitkäjänteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja samalla toimit mielelläsi yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelysi on loogista, huolellista ja tarkkaa. Haluat kantaa vastuuta ja siedät sen mukanaantuomaa painetta. Ajattelet kustannustietoisesti ja pysyt ehdottomasti aikataulussa. Haluat olla mukana tekemässä tulosta.