Liiketoiminta

Plc Uutechnic Group Oyj:n liiketoiminta

Uutechnic, 16.4.2008. Kuva: Valokuvaaja Mari Männistö Eskonpolku 2 B 70 20320 Turku

Uutechnic Group on korkean tason teknologia- ja asiantuntijakonserni, jonka toiminta-ajatuksena on asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tarjoamalla heille edistyksellisiä prosessiteknisiä ratkaisuja sekä ainutlaatuista palvelukonseptia maailmanlaajuisesti. Tärkeimmät teollisuudenalat ovat hydrometallurgia, kaivos-, sellu-, paperi-, elintarvike-, lannoite-, ja muu kemianteollisuus.

Konsernin emoyhtiön Plc Uutechnic Group Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä, jonne yhtiö listautui vuonna 1989. Konsernin liiketoimintaan kuuluvat Stelzer Rührtechnik GmbH Warburgissa Saksassa ja Uutechnic Oy Uudessakaupungissa Suomessa.

Tuotteet ja palvelut

Uutechnic Group tarjoaa asiakkailleen edistyksellistä sekoitusteknologiaa prosessiteollisuuden tarpeisiin. Toimitukset sisältävät tyypillisesti sekoittimet käyttöineen.

Uutechnic-palvelu perustuu osaamiseen ja asiantuntemukseen, mikä mahdollistaa sekoitustekniikan mahdollisimman suuren käytettävyyden vaativissa prosesseissa. Ainutlaatuinen palvelu perustuu nopeaan vastausaikaan, luottamukseen ja kykyyn tuottaa todellista lisäarvoa asiakkaalle.